Πολίτου Βάσια

Hair Extensionist | Make Up Artist | Hair Stylist

Τηλέφωνο: 211 0121825
Mail: vasia@pointofbeauty.gr

Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με hair extensions , hair styling , makeup , wedding hair styling & make up, επικοινωνήστε μαζί μου τηλεφωνικός ή με mail.

Εκπαιδευμένη στο εξωτερικό είναι η πρώτη που εφάρμοσε την καινοτόμο μέθοδο των Micro rings σε μαλλιά απο 3εκ!

Η πολυετής εμπειρία την καθιστά κορυφαία hair extensionist.

Εκπαίδευση makeup & hair styling δίπλα στους κορυφαίους επαγγελματίες του είδους!! Συμμετοχή σε φωτογραφίσεις για editorial περιοδικών σε Ελλάδα και εξωτερικό , look book μοντέλων, μουσικά video clip ,  νυφικές υπηρεσίες.

Τι είπαν//

Σχόλια πελατών

Δεν υπάρχει καλύτερη ποιότητα και τοποθέτηση micro rings, πραγματικά, η Vasia Politou είναι καταπληκτική και η καλύτερη στη δουλειά της!! (ειναι και μια κουκλα!)

//
Δεν υπάρχει καλύτερη ποιότητα και τοποθέτηση micro rings
Georgia Joe Karkatzouli

Όταν όμως είδα την μέθοδο του Micro- ring δεν σας κρύβω ότι κάθισα αρκετά βράδια και έκανα μια ενημέρωση. (βίντεο και φωτογραφίες) Αυτό που επιθυμούσα ήταν να μην επηρεάσει την τρίχα και όχι μόνο.
Θα σας πω πέρα από ότι νιώθω τα βλέμματα των περαστικών επάνω μου. ,αλλά και προσωπικά νιώθω όμορφα και ναι πραγματικά ήταν αυτό που επιθυμούσα ...

//
Συγχαρητήρια .
Olga Sfiridou

“Να μιλήσω γιατί απ'ολα???? Για τη Σάντυ? Για το χώρο ? Το περιβάλλον ???? Όλα άψογα, 3 ημέρες σεμινάριο με έναν άνθρωπο γεμάτο γνώσεις , χαλαρό , χαμογελαστό με πολύ όρεξη και υπομονή, σε ευχαριστώ πολύ για όλα”

//
Όλα άψογα
Τριανταφύλλου Μαρία

Ειδίκευση//

Τι γνωρίζω
Hair extensions
0%
Make Up
0%
Hair Styling
0%
Manicure
0%

Comments

comments

Προσθέστε σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί. Τα πεδία με αστερίσκο* είναι υποχρεωτικά.